Dhr. Hen Ping en Mevr. Ling Fang verwelkomen u van harte voor een authentieke en verfijnde Chinese keuken in hun restaurant Yijiangnan (Yi, voor vrienden) dat in 2013 werd geopend.
Bij Yi wordt alles bereid met verse producten die chef Hen zelf aankoopt. Hen komt uit een familie van uiterst gerespecteerde koks in de Chinese gastronomie. Vandaag biedt hij zijn klanten subtiele gerechten aan met ingrediënten waarvan de verdiensten meteen te proeven zijn.
Het koppel leerde elkaar 20 jaar geleden kennen in België en gaat elk jaar naar China om de nieuwe lokale tendensen te ontdekken en kruiden en innovatieve recepten mee te brengen. Op de kaart van Yi staan zowel traditionele Chinese gerechten als Aziatische gerechten die werden uitgewerkt samen met een grote Vietnamese chef. Het menu verandert op het ritme van de seizoenen en de beschikbaarheid van de producten.
Naast de bediening is ook het wijnaanbod van topniveau en weldoordacht. De kwaliteit en knowhow van het huis werden in 2017 trouwens beloond, want toen mocht Ling Fang het ereteken van Ridder in de Orde van Leopold II in ontvangst nemen. Een adresje dat de moeite loont voor een smaakreis die de grootste restaurants waardig is.
Vanaf 26 november 2020 biedt restaurant Yi een afhaalservice aan, woensdag tot zondag, van 12.00 tot 13.30 uur (behalve zaterdagmiddag) en van 18.30 tot 20.30 uur.
Reserveringen voor bestellingen kunnen elke dag vanaf 11.00 uur en de hele dag door!