Version française

Een authentieke Chinese ervaring

Ling verwelkomen u van harte voor een authentieke en verfijnde Chinese keuken in hun restaurant Yi Jiang Nan (Yi, voor vrienden) dat in 2013 werd geopend.  

Bij Yi wordt alles bereid met verse producten die chef zelf aankoopt. Hij komt uit een familie van uiterst gerespecteerde koks in de Chinese gastronomie. Vandaag biedt hij zijn klanten subtiele gerechten aan met ingrediënten waarvan de verdiensten meteen te proeven zijn. 

Op de kaart van Yi staan zowel traditionele Chinese gerechten als Aziatische gerechten die werden uitgewerkt samen met een grote Vietnamese chef. Het menu verandert op het ritme van de seizoenen en de beschikbaarheid van de producten. 
 
Naast de bediening is ook het wijnaanbod van topniveau en weldoordacht. De kwaliteit en knowhow van het huis werden in 2017 trouwens beloond, want toen mocht Ling het ereteken van Ridder in de Orde van Leopold II in ontvangst nemen. Een adresje dat de moeite loont voor een smaakreis die de grootste restaurants waardig is.

Een kleine achtertuin zo charmant met zijn hortensia's met grote witte bloemen op de achtergrond. Lounge en moderne setting, zeer elegant en gezellig. Gerechten zijn zo mooi om naar te kijken als goed om te proeven. Allemaal met een zeer professionele en glimlachende service.

Bernard A.
Brussel

Het personeel is buitengewoon vriendelijk. Veruit het beste Chinese restaurant in de omgeving. De enige plek om echt goede Chinese gerechten te herontdekken zoals geen ander etablissement biedt.

Marianne V.
Waterloo

Het patroonbehang en de ingetogen klasse van dit herenhuis vallen meteen op. Hier is het werk netjes, aan de attente bediening. Yijiangnan laat je een heerlijke ongeremde en genereuze Chinese keuken proeven.


Menu

download

Reservatie

Zoniënwoudlaan 359
Sint Genesius Rode

T 02 380 30 38

Nieuwe openingstijden

Het restaurant is geopend 
van 12:00 tot 14:00 uur en van 19:00 tot 22:00 uur
Gesloten op : zaterdagmiddag, dinsdag en woensdag